Hírek
Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Május 23. 09:20

Népünk, és kormányunk vezérének irányításával ismét "a zemberek" nyúlhatnak mélyebben a zsebükbe!

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Május 23. 08:52

A Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt (SZEM) a jogállamiság és a demokrácia helyreállításának, valamint a nők esélyegyenlőségének előmozdítására együttműködési megállapodást írt alá május 18-án Győrben a Mi Nők Országos Szervezettel.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Május 19. 11:08

A Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt (SZEM) részt vett a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének (MEOSZ) rendezvényén Siófokon május 12-én.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Április 30. 08:24

Gyengeségeink felmérése, hibáink számba vétele, a megerősödésünkhöz, tévedéseink kijavításához szükséges feladatok kidolgozása csak az egyik lépés. A Magunk kicsinosítása ugyan növeli az önbizalmat, de nem csökkenti a kisebbségi érzésünket, ha úgy ítéljük meg, hogy a másik szebb, jobb, eredményesebb, sikeresebb. Az ellenfél reális értékelése nélkül semmire sem jutunk. Viszont ez sem elég akkor, ha egyidejűleg nem tudjuk meggyőzni mindazokat, akiknek támogatására számítunk, sőt, szükségünk van, hogy mi vagyunk a jobbak, különbek, és főként eredményesebbek. Nem egyszerűen valamiféle szánalmas összehasonlításban, hanem objektív mércével mérve is.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Április 26. 06:17
Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Április 18. 20:20

A sokszor idézett példabeszéd úgy szól, hogy két elcsigázott vadász bolyong étlen-szomjan a szavannán, amikor a bokorból felmordul az oroszlán. A vadászok egyike kapkodva próbál megszabadulni nehéz bakancsától. A másik zavartan kérdezi: te tényleg azt hiszed, hogy gyorsabban tudsz futni, mint az oroszlán? A kiábrándító és kegyetlen válasz az, hogy nekem itt most nálad kell gyorsabban futnom.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Április 14. 06:36

A Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt (SZEM) felhívással fordul a demokratikus oldal pártjaihoz és mozgalmaihoz, hogy csatlakozzanak a Világ Igazaira való megemlékezéshez 2013. április 21-én (vasárnap) 14 órakor. Célunk, hogy hagyományt teremtve minden évben – például az Élet Menetéhez kapcsolódóan – a Világ Igazairól is megemlékezzünk.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Április 09. 18:25

Abban az ellenzék minden tagja egyetért, hogy meg kell őrizni a választások tisztaságát. Ezért tennünk is kell, és fel kell készülnünk arra, hogy rajtunk ne múljon.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Április 06. 06:29

Tíz éve már, hogy Magyarország az Európai Unióhoz való csatlakozásról népszavazást tartott. A 2003. április 12-i az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta a belépést. Egy évtized alatt a hazai politikai térkép szinte teljesen átalakult. Különösen a 2010-es választások óta jellemző, hogy a hazai politikusoknak egyre csökkenő része szól lelkesedve vagy reményteljesen az európai integrációról, miközben markánsan felerősödött az unióval kritikus, sőt ellenséges tónus. Ahhoz azonban, hogy az egyes pártok felelősségét e folyamatban pontosan megállapíthassuk, részleteiben ismernünk kell, hogyan is viszonyulnak valójában az Európai Unióhoz. Ezt szolgálja a Magyarországi Európa Társaság kutatócsoportja által most első ízben elvégzett PERC-kutatás.

Szerző: SzEM Sajtó | 2013. Március 31. 07:30

.